DISCOVER OUR SENSES

Retourneren & Klachten

Retourbeleid

We vinden het jammer dat je het product wilt retourneren, maar het is uiteraard geen probleem. Je hebt 14 dagen de tijd om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst. Het product kan alleen geretourneerd worden indien het aan onderstaande voorwaarden en werkwijze voldoet.

Retourvoorwaarden

Retourproducten worden alleen geaccepteerd binnen de retourtermijn van 14 dagen.

Producten die geretourneerd worden mogen niet geopend of gebruikt zijn.

Voedsel mag in verband met voedselveiligheid niet geretourneerd worden. Het product dient in de originele verpakking onbeschadigd geretourneerd te worden.

Onvoldoende of niet-gefrankeerde retourzendingen worden niet door ons aangenomen.

Kwaliteit- en/of productfouten dienen binnen 14 dagen na levering met omschrijving en foto gemeld te worden via info@soolong.nl.

Indien niet aan onze retourvoorwaarden is voldaan, behouden wij ons het recht voor om de zending te retourneren en de verzendkosten bij jou in rekening te brengen.

Retourneren van je bestelling

1. Neem contact op met de klantenservice van Soolong via info@soolong.nl voor aanmelding van je retour. Vermeld daarbij duidelijk je ordernummer, je naam, de producten die je wilt retourneren en de reden van retour.

2. Doe het te retourneren product en het retourformulier in de originele verpakking. Indien het breekbare producten zijn, graag zorgvuldig verpakken.

3. Geef je retourzending af bij een DHL-punt en bewaar het verzendbewijs.

4. Je ontvangt een bevestiging per mail wanneer je retourzending is verwerkt. Binnen 14 dagen ontvang je het aankoopbedrag op je rekening.

Indien je jouw bestelling op een andere manier wilt terugsturen, zijn de kosten voor jouw rekening.

Retourkosten

Retourneren binnen Nederland is gratis. In het buitenland kunnen er wel kosten in rekening gebracht worden. Voor meer informatie neem contact met ons op via info@soolong.nl.

Bestelling toch niet leverbaar

Met zorg monitoren wij ons online assortiment. Helaas kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat tijdens het verwerken van de bestelling blijkt dat een product niet meer op voorraad is. Indien een artikel niet leverbaar is, dan berichten wij je hierover en zullen we het betaalde bedrag binnen 14 dagen terugstorten en je factuur aanpassen.

Klachten

Wij streven naar een hoge kwaliteit van al onze producten. Ben je toch niet helemaal tevreden met onze producten of de service, laat het ons weten via info@soolong.nl.
Vermeld daarbij duidelijk:

  • Het ordernummer
  • Het productnummer
  • Omschrijving + foto van de klacht

Wij doen ons best om jouw klacht naar tevredenheid af te handelen.

Stay in touch

Schrijf je nu in en ontvang Soolong nieuws!
Blijf op de hoogte van onze nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen.

Voor vragen over het gebruik van jouw persoonlijke gegevens door Soolong, raadpleeg ons Privacy Statement.