DISCOVER OUR SENSES

Welcome to the world of Soolong

Life is a journey…

Het begon allemaal in het prachtige verre Sri Lanka. Starend naar de rots Sigirya was daar een moment van bezinning. Geen huis, geen auto, geen meubels, geen werk… geen zekerheden. Ieder zijn eigen gedachte. Intens genietend van de rust, de vrijheid en al het moois om ons heen. Dit gecombineerd met de heerlijke geuren en smaken van het land. Een avontuur, een onvergetelijke ervaring en het begin van een nieuwe manier van leven.

‘Our journey is our destiny’

We willen dit graag delen met de wereld om ons heen.

Soolong gaat over een bewuste manier van leven. Voor jezelf en je omgeving. Maar ook om het ontdekken van nieuwe ervaringen en het verbinden van geuren en smaken. Over genieten. Want in de huidige tijd vergeten we dat nog wel eens; genieten. In de waan van de dag vliegen dagen, maanden en zelfs jaren voorbij.

Wanneer een life-event je levenskompas bij stuurt

Maar soms gebeurt er iets in je leven waardoor je andere keuzes gaat maken. Ineens realiseer je dat je beter spijt kunt hebben van de dingen die je hebt gedaan, dan van de dingen die je niet hebt gedaan. Of nog wilt doen! Helemaal één zijn met jezelf, je hart volgen en nooit meer iets uitstellen. En het meest waardevolle…. een diep besef vinden wat je voor deze wereld wilt betekenen.

Als we er nou eens vanuit gaan, dat we niets mee kunnen nemen… dan is het wellicht beter te kijken naar wat we kunnen geven en achterlaten. Het werd onze missie om iets terug te geven aan de wereld, door mensen te inspireren. Om ogen te openen voor alle mooie plekken die de wereld te bieden heeft, nieuwe smaken te ervaren en te genieten van het leven.

Onze wereldreis startte letterlijk en figuurlijk in Sri Lanka. Een prachtig land, met een heerlijke keuken en ontzettend lieve mensen. Een spontane ontmoeting met twee Sri Lankanen, ontaarde in een jarenlange vriendschap en een intense passie voor thee. Zo ontstond de eerste stap naar ‘Soolong’.

‘Because there is soo much more to sense, see, taste and enjoy!’

‘Soolong’ betekent niet alleen ‘tot ziens’, oolong is tevens een heerlijke thee soort die veel mensen nog niet kennen. Voor ons staat het daarom voor ‘iets nieuws ontdekken’. Dit is, samen met onze levensmissie “om positieve energie terug te geven aan de wereld”, terug te zien in onze vier productlijnen:

Sense. Bewust leven, voor jezelf en je omgeving, because there is ‘Soo Much More To Sense’.

See. Ervoor open staan iets nieuws te ontdekken, because there is ‘Soo Much More To See’.

Taste. Verbinden van geuren en smaken, because there is ‘Soo Much More To Taste’.

Enjoy. Genieten van het leven, because there is ‘Soo Much More To Enjoy’.

Naast onze vier productlijnen willen we ook iets teruggeven aan de wereld met Stichting Aid 1 to 1. Een stichting aan wie wij een deel van onze omzet doneren om in het land van herkomst goede doelen te steunen. Zodra je onze thee drinkt draag je automatisch bij aan de gezamenlijke missie om iets terug te geven aan de wereld.

Alleen samen maken we het verschil! Soo enjoy.

Soolong,

Emiel & Nicoline

(Founders)

Stay in touch

Schrijf je nu in en ontvang Soolong nieuws!
Blijf op de hoogte van onze nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen.

Voor vragen over het gebruik van jouw persoonlijke gegevens door Soolong, raadpleeg ons Privacy Statement.