DISCOVER OUR SENSES

Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van de Soolong webshop, www.soolong.com. Soolong is een handelsnaam van Previtality BV (Kamer van Koophandel 68097247), overal waar Soolong staat kan ook Previtality BV gelezen worden.


Soolong besteedt de grootste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de informatie op de Soolong-webshop. Desondanks kunnen onjuistheden en onvolledigheden in de getoonde informatie voorkomen. Soolong wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onjuistheden in de weergegeven informatie van de Soolong-webshop. Soolong behoudt zich het recht voor om de inhoud van de informatie op de webshop, zonder voorafgaande kennisgeving, op elk gewenst moment aan te passen.

Auteursrecht

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze webshop, het ontwerp, de tekst, logo’s, afbeeldingen en overige materialen liggen bij Soolong. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Soolong, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van de webshop openbaar te maken, te vermenigvuldigen,  op te nemen in een frameset, via een online link in een andere webpagina te verwerken, of op een andere manier op te slaan of ter beschikking te stellen aan anderen, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Soolong.

Soolong behoudt zich het recht voor om de gebruiker de toestemming te ontzeggen de webshop te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de webshop zijn aangeboden, gebruik te maken.

Overig

Deze disclaimer kan te allen tijde wijzigen.

Soolong, handelsnaam van Previtality B.V., 2021

Stay in touch

Schrijf je nu in en ontvang Soolong nieuws!
Blijf op de hoogte van onze nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen.

Voor vragen over het gebruik van jouw persoonlijke gegevens door Soolong, raadpleeg ons Privacy Statement.